top of page

di 21 feb

|

Aalst

Driedaagse basiscursus in Gijzegem

Deze opleiding gaat door op 21 februari, 22 februari en 4 april 2023.

Waar en wanneer?

21 feb 2023, 09:30

Aalst, Pachthofstraat 1, 9308 Aalst, België

Over deze vorming

Deze opleiding gaat door op 21 februari, 22 februari en 4 april 2023.

Deze opleiding richt zich tot iedereen die op zoek is naar een creatieve en plezierige methode om via beweging tot interactie te komen met anderen, al dan niet zorgbehoevend.

Met de bewegingspedagogiek van Veronica Sherborne trachten we ervoor te zorgen dat de persoon zich goed voelt in zijn eigen lichaam om op die manier de bekwaamheid te ontwikkelen om met anderen in contact te komen en relaties aan te gaan. Het ontwikkelingsproces wordt ondersteund en gestimuleerd en helpt de persoon in de groei naar zelfstandigheid, rekening houdend met de eigen talenten en mogelijkheden.

Tijdens deze driedaagse worden de theoretische achtergrond en de basispijlers waarop de methode steunt, uitgebreid besproken en aan de hand van bewegingservaringen geïllustreerd. Er worden ook regelmatig reflectiemomenten ingebouwd.

Na afloop ontvangen de deelnemers een geregistreerd certificaat van “Sherborne practitioner” dat hen in staat stelt om zelf met de methode aan de slag te gaan of er met meer diepte mee verder te werken. Indien gewenst is er daarna ook de mogelijkheid om nationaal en internationaal verder cursus te volgen.

Praktisch: er wordt een actieve participatie van de deelnemers verwacht waarbij bewegingservaringen fundamenteel zijn. Graag sportieve kledij voorzien en een deken, laken, slaapzak of plaid meebrengen.

Door wie? 

Wouter Carton Afdelingshoofd/kinesitherapeut CAR Ter Kouter Deinze International Qualified Sherborne Course Leader

Voor wie?  Alle geïnteresseerden (therapeuten, (turn)leerkrachten, kind- en leefgroepbegeleiders,…) die op zoek zijn naar een manier om via beweging te werken aan zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, socialisatie en communicatie

Over wie? 

Alle leeftijden

Praktisch 

Informatiemap, broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen

Voor meer info en inschrijving, zie de volgende link.

Share This Event

bottom of page